Cauta:
 • Agentii de asigurari
 • Agentii de turism
 • Agentii imobiliare
 • Arhitectura & Design
 • Auto
 • Casa si gradina
 • Cazare
 • Cumparaturi
 • Distractie/Timp liber
 • Diverse
 • Fast Food
 • Financiar / Contabil
 • Foto & Video
 • Frumusete & Sanatate
 • Industrie & Productie
 • Juridic
 • Localuri
 • Medical
 • Nightlife
 • Servicii IT
 • Servicii Profesionale
 • Shopping
 • Sport & Fitness
 • Stranduri si piscine
 • Teatru si cinema
 • Transport
Unde

Termeni si conditii

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin folosirea oricaror dintre serviciile oferite de noi se presupune implicit acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu termenii de utilizare va rugam sa incetati sa accesati sau sa folositi serviciile noastre. Orice acces al serviciilor noastre va fi considerat, de acum incolo, o acceptare a termenilor de utilizare. Noi putem revizui termenii de utilizare oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a vedea daca am facut vreo modificare la termenii de utilizare, deoarece acest document va obliga legal.

DEFINITII

1. Termenul “Utilizator” se refera la toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza serviciile, indiferent de motiv. Termenii “tu”, “tau”, “voi”, “dumneavoastra”, “vostru”, se refera la dumneavoastra ca si utilizatori ai serviciilor noastre.
2. Termenul “Cont” se refera la contul pe care utilizatorul il deschide prin completarea unui formular de inregistrare cu detalii despre locatia/afacerea care doriti sa o adaugati pe site (ex: nume companie, email companie, adresa, telefon, etc.).
3. Termenul “Membru” inseamna toate persoanele fizice si/sau juridice care au deschis un cont personal.
4. Termenul “Profil Public” se refera la toate tipurile de informatii (texte, recenzii, complimente, invitatii sau informatii, imagini, poze, audio, video si orice alte genuri de baze de date, de produse media sau de comunicare) pe care Membrii le incarca, posteaza, difuzeaza sau transmit prin Contul Personal.
5. Termenul “Continut” inseamna texte (inclusiv, dar nelimintat la, recenzii, anunturi, complimente, invitatii si informatii), imagini, grafice, video, audio, poze, baze de date, documente, liste, servicii, materiale software si orice alt tip de date sau de comunicatii.
6. Termenul “Continutul Vostru” inseamna Continutul pe care Utilizatorii si Membrii il incarca, posteaza, difuzeaza sau transmit pe sau prin Serviciile noastre si orice Continut care este incarcat, postat, difuzat sau transmis prin Contul Personal si Profilul Public al Membrilor.
7. Termenul “Continutul Site-ului” inseamna Continutul pe care noi il cream si il difuzam pe sau prin Serviciile noastre.
8. Termenul “Continutul unei Terte Parti” inseamna Continutul incarcat, postat, difuzat sau transmis pe sau prin Serviciile noastre de terte parti – adica nu de noi sau de Utilizatori.
9. Termenul “Continutul cautloc.ro” inseamna tot Continutul care este oferit pe sau prin intermediul Serviciilor noastre inclusiv Continutul Vostru, Continutul Site-ului si Continutul unei Terte Parti.

1. FOLOSIREA WEBSITE-ULUI

Acordam Utilizatorilor Serviciilor noastre o autorizatie non-exclusiva, intransferabila, revocabila si limitata pentru a accesa Serviciile noastre in conformitate cu Termenii de Utilizare. Putem rezilia aceasta autorizatie oricand si indiferent de motiv. Prin accesarea sau folosirea Serviciilor noastre s-ar putea sa fiti expusi unui Continut obscen, defaimator, indecent, incorect sau ofensiv in orice alt mod. Noi nu sprijinim astfel de Continut si de asemenea nu putem garanta corectitudinea acestuia. In concluzie, dumneavoastra accesati si folositi Serviciile noastre pe riscul propriu.

2. LIMITAREA UTILIZARII CONTINUTULUI

2.1. Utilizatorii pot utiliza Serviciile doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Toti Utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca, modifice sau descarce sau sa exploateze in orice fel orice portiune a Continutului cautloc.ro, direct sau indirect, in scopul revanzarii, redistribuirii, corespondentei in masa, desfasurarii unei activitati concurente sau similare cu cautloc.ro, sau exploatarii comerciale sau non-profit a Continutului cautloc.ro. Este interzisa copierea, fotocopierea, reproducerea, rearanjarea, inchirierea, imprumutarea, vinderea, licentierea sau crearea de derivatii a oricarei portiuni a Serviciilor sau a Continutului cautloc.ro. Se interzice extragerea sistematica a Continutului cautloc.ro pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, sau orice software sau instrument automat sau procedee manuale) fara acordul nostru in scris.

2.2. Folosirea neautorizata, fara permisuinea noastra in scris, a unei portiuni sau a intregilor Servicii sau a Continutului cautloc.ro reprezinta o incalcare a legii in vigoare.

3. INREGISTRAREA

Pentru a accesa unele portiuni ale Serviciilor noastre va fi nevoie sa va inregistrati prin deschiderea unui Cont. Daca va decideti sa va inregistrati, se presupune implicit acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor.

4. POLITA DE CONFIDENTIALITATE

4.1. Orice date personale pe care ni le furnizati pe sau prin folosirea Serviciilor noastre sau cand va inregistrati pentru a deschide un Cont, vor fi supuse regulilor descrise in Polita de Confidentialitate .Fiecare Utilizator intelege si accepta ca folosirea Serviciilor noastre implica faptul ca ne dati acceptul explicit sa colectam si sa folosim datele dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile. Va recomandam citirea Politicii de confidentialitate cu atentie. Nu accesati sau folositi Serviciile noastre daca nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu termenii Politicii de confidentialitate.

5. PROPRIETATEA CONTINUTULUI VOSTRU

5.1. Putem sa folosim Continutul Vostru in orice mod si in orice scop. Astfel, dumneavoastra ne acordati (sau garantati ca autorul de drept al Continutului Vostru ne-a acordat) permisiunea si licenta gratuita, perpetua, internationala, irevocabila si ne-exclusiva de a folosi Continutul Vostru dupa cum urmeaza:

• de a il utiliza, adapta, copia, distribui, transmite, publica, sublicentia, reproduce,de a crea derivatii, de a modifica, traduce, de a include in anunturi publicitare, de a il promova si de a permite altor terte parti sa faca aceleasi lucruri pe site-urile si platformele media detinute de ele (“Alte Platforme Media”).
• La optiunea noastra, de a va mentiona numele / numele de cont in legatura cu Continutul Vostru;
5.2. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea Continutului Vostru.
5.3. Fiecare Utilizator exonereaza cautloc.ro si se angajeaza sa nu pretinda de la cautloc.ro sau afiliatii acestuia nici un fel de dauna pentru orice fel de incalcari pretinse sau reale cu privire la incalcarea legii dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala in vigoare cu legatura la Continutul Vostru.
5.4. Avem de asemenea dreptul sa stergem Continutul Vostru oricand si fara a avea nevoie de vreo permisiune sau de vreun motiv pentru a face asta.

6. RESPONSABILITATEA VOASTRA FATA DE CONTINUTUL VOSTRU SI ACTIUNILE VOASTRE

6.1. Ca si Utilizator al Serviciilor noastre sunteti responsabil pentru actiunile voastre si pentru consecintele difuzarii Continutului Vostru. In alte cuvinte, sunteti singurul responsabil pentru Continutul Vostru si va asumati toate riscurile asociate cu Continutul Vostru. Intelegeti ca este posibil sa fiti trasi la raspundere daca Continutul Vostru incalca drepturile unei terte parti de genul dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala.

6.2. Va obligati sa nu postati si sa nu ajutati alte persoane sa posteze Continut care este:

• obscen, defaimator, de amenintare sau rauvoitor fata de orice persoana fizica sau juridica, fie ca este Utilizator sau nu;
• care este sau contine o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
• care contine virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

6.3. Va obligati ca nu veti face si nu veti ajuta nici o alta persoana sa faca urmatoarele:

• Sa folositi Serviciile pentru a trimite “spam” sau pentru a manipula rezultatele cautarii;
• Sa folositi Serviciile pentru a solicita informatii personale de la minori sau pentru a face rau sau a ameninta minori;
• Sa inregistrati, procesati sau analizati informatii despre alti Utilizatori;
• Sa oferiti informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, care promoveaza ranirea fizica sau verbala a oricarui grup sau persoana, sau care promoveaza orice act de cruzime fata de animale. Aceste informatii pot include, dar nu sunt limitate, la furnizarea de informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”.

6.4. Este interzis sa faceti afirmatii false sau inexacte in Continutul Vostru, oricand si in orice mod, cu privire la identitatea dumneavoastra sau la afilierea dumneavoastra cu alte persoane fizice sau juridice.

7. RESPONSABILITATEA CAUTLOC.RO FATA DE CONTINUTUL VOSTRU

7.1. Noi nu garantam credibilitatea sau acuratetea Continutului Vostru si nu giram nicio parere exprimata de catre Utilizatori. Nu avem obligatia de a verifica sau monitoriza Continutul Vostru si nu suntem responsabili pentru informatiile din acesta. Utilizatorii pot sa ne solicite sa investigam si sa verificam afirmatiile unora dintre Continuturi. Ne rezervam dreptul, exclusiv la optiunea noastra, de a decide daca sa verificam acest Continut si de a hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. De asemenea, ne rezervam dreptul sa monitorizam si sa verificam oricand Sectiunile Interactive si Continutul Vostru si sa luam masuri pentru respingerea publicarii, incarcarii, postarii,distriburirii si stergerea oricarui Continut, oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

8. INCHIDEREA COLABORARII

8.1. Putem sa dezactivam sau suspendam o portiune sau in totalitate Contul dumneavoastra Personal, precum si abilitatea dumneavoastra de a folosi Serviciile noastre oricand, la optinuea noastra exclusiv, fara a va notifica in prealabil, fara a da socoteala si fara a avea nevoie de un motiv. De exemplu, putem sa va stergem sau supendam Contul Personal daca incalcati Termenii de Utilizare a Serviciilor. Orice suspendare de acest gen va va impedica sa accesati Contul dvs Personal, Serviciile noastre, Continutul Vostru si Continutul cautloc.ro si orice alte informatii asociate acestora.

8.2. Dumneavoastra puteti sa rezilizati contractul Termenilor de Utilizare prin dezactivarea Contului Personal si prin incetarea accesarii si utilizarii in totalitate a Serviciilor noastre. Chiar daca va decideti sa va dezactivati Contul Personal noi vom avea in continuare dreptul sa publicam Continutul Vostru.

8.3. In cazul rezilierii colaborarii, de noi sau de dumneavoastra, Termenii de Utilizare vor ramane in vigoare, inclusiv dreptul nostru de a folosi Continutul Vostru conform aliniatului de mai sus.

9. CONTINUT DE NATURA COMERCIALA SAU PROMOTIONAL

9.1. Este strict interzis sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in orice mod “junk mail”,”spam”, scrisori in lant, scheme piramidale oriunde pe sau prin Serviciile noastre.

9.2. Este strict interzis sa solicitati o alta persoana fizica sau juridica folosind informatii obtinute prin Serviciile noastre.

10. LINKURI

10.1. Puteti furniza legaturi (linkuri) catre Serviciile noastre cu urmatoarele conditii:(a) atata timp cat linkurile furnizate nu sterg, ascund sau intrerup nicio portiune a Continutului cautloc.ro inclusiv nu intrerup reclame, texte, notificari, reglementari, etc (b) la cererea noastra veti dezactiva, sterge si intrerupe imediat orice linkuri furnizate, (c) faceti legatura doar la paginile relevante din Serviciile noastre: in alte cuvinte, nu difuzati nici o portiune a Continutului cautloc.ro pe site-urile dumneavoastra fara sa ne intrebati inainte.

10.2. Retinem dreptul sa dezactivam si stergem orice linkuri oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

11. CORESPONDENTA CU TERTE PARTI

11.1.NU suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice Corespondenta de la Terte Parti primita de dumneavoastra si orice masuri veti lua sau nu ca raspuns la aceasta. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati identitatea si acuratetea sursei si continutului Corespondentei cu Terte Parti. Noi nu ne asumam responsabilitatea de a verifica si nu oferim nici o garantie cu privire la identitatea sau acuratetea surselor sau continutului Corespondentiei cu Terte Parti. Termenul “Corespondenta cu Terte Parti” folosit in acest paragraf se refera la orice fel de comunicatie trimisa dumneavoastra de catre o terta parte in mod direct sau indirect in conexiune cu Serviciile noastre.

12. RELATIA CU COMPANIILE CARE FAC PUBLICITATE

12.1. In cadrul Serviciilor noastre se vor rula campanii publicitare si promotii. Companiile care ruleaza campaniile de publicitate sunt responsabile sa asigure ca materialele publicitare incluse pe sau prin Serviciile noastre respecta dispozitiile legale in vigoare. Noi nu vom fi responsabili pentru ilegalitatea materialelor sau orice erori sau informatii inselatoare incluse in materialele publicitare.

12.2. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul Serviciile noastre, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de bunuri si servicii sunt numai responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Noi nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.

13. LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE INFORMATII SAU SERVICII

13.1. In cadrul Serviciilor noastre se pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi(link-uri) catre alte site-uri pe Internet sau alte resurse. Luati cunostinta si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam si nu suntem responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

13.2. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca noi nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

14. REPONSABILITATILE NOASTRE(cautloc.ro) FATA DE CONTINUTUL cautloc.ro

14.1. Nu suntem responsabili si nu ne asumam nici o responsabilitate in legatura cu orice greseli, inexactitati, contraventii sau afirmatii false incluse in Continutul Vostru sau in informatiile oferite de alti Utilizatori prin Serviciile noastre. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, inexacte, obscene, pornografice, defaimatoare sau amenintatoare. Dumneavoastra luati cunostinta ca noi nu giram nici o parere exprimata de niciun Utilizator pe Site.

15. LIMITAREA RESPONSABILITATII

15.1. CARACTERISTICILE SI SERVICIILE OFERITE PRIN SERVICIILE NOASTRE SUNT FURNIZATE ‹ CA ATARE › SI ‹ IN LIMITA DISPONIBILITATII ›, IAR cautloc.ro AFIRMA EXPRES CA NU OFERA GARANTII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NU NUMAI, GARANTII DE FUNCTIONARE, CALITATE, DURABILITATE, PERFORMANTA, ACURATETE, INCREDERE, MERCANTILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUME SCOP. ORICE ASTFEL DE GARANTII, ANGAJAMENTE, CONDITII, INTREPRINDERI SI TERMENI SE EXCLUD.

15.2. cautloc.ro NU OFERA ANGAJAMENTE SAU GARANTII PRIVIND VALABILITATEA, ACURATETEA, CORECTITUDINEA, CALITATEA, STABILITATEA, INTEGRITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR FURNIZATE PE SAU PRIN SERVICIILE NOASTRE. cautloc.ro NU GARANTEAZA CA FABRICAREA, IMPORTUL, DISTRIBUTIA, OFERTA, EXPUNEREA, CUMPARAREA, VANZAREA SI/SAU UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR OFERITE SAU PREZENTATE PRIN SERVICIILE NOASTRE NU INCALCA DREPTURILE TERTILOR ;DE ASEMENEA cautloc.ro NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU OFERIT SAU PREZENTAT PRIN SERVICIILE SALE.

15.3. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca cautloc.ro nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca cautloc.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

• Utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Serviciilor;
• Acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
• Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra Serviciilor;
• Orice alta problema legata de Servicii.

15.4. cautloc.ro nu ofera nicio garantie ca:

• Serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
• Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
• Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea Serviciilor vor fi corecte sau de incredere;
• Orice eroare de program va fi corectata;

15.5. Orice material sau Continut descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea Serviciilor se afla la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati Serviciile sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

15.6. Sub nicio forma cautloc.ro nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau Serviciilor generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte,insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

16. DESPAGUBIRI

16.1. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca cautloc.ro si sa nu pretinda de la cautloc.ro, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Serviciilor de catre Utilizator (inclusiv adaugarea de Continut) sau de incalcarea Termenilor de Utilizare. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca cautloc.ro si sa nu pretinda de la cautloc.ro, afiliatii, directorii,agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din incalcarea de catre Utilizator a garantiilor pe care ni le-a oferit. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca cautloc.ro si sa nu pretinda de la cautloc.ro, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din reclamatii ale altor terti privind Continutul cautloc.ro. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca cautloc.ro si sa nu pretinda de la cautloc.ro, afiliatii, directorii,agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din incalcarea drepturilor de autor si de proprietate intelectuale a unor terti prin publicarea Continutului Vostru sau daca o alta persoana acceseaza Contul dvs Personal si publica astfel de Continut. Fiecare Utilizator se declara astfel de acord ca cautloc.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun Continut prezentat de altii, inclusiv Continut defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de acest Continut revin in totalitate fiecarui Utilizator. cautloc.ro isi rezerva dreptul, pe cheltuiala Utilizatorului, sa apere si sa controleze orice situatie in care respectivul Utilizator este obligat sa ne despagubeasca, caz in care respectivul Utilizator va coopera cu cautloc.ro pentru pregatirea cailor de aparare. Va obligati sa nu incheiati nicio intelegere in privinta acestor dispute fara acordul prealabil al cautloc.ro. cautloc.ro va depune eforturi rezonabile pentru a va notifica de orice asemenea disputa sau actiune din momentul in care a aflat de aceasta.